
به گزارش اتونیوز، به تازگی، برخی نمایندگی های رسمی هرمس خودرو، فروش دو محصول برند جنسیس را با قیمت نجومی آغاز کرده اند. یکی از این دو محصول، سدان G80 بوده که بالاخره پایش به بازار ایران باز شده است.
هفته گذشته بود که شرکت هرمس خودرو از برنامه عرضه جنسیس GV70 به عنوان اولین محصول وارداتی از این برند لوکس کره ای پرده برداشت. اکنون، با گذشت یک هفته از جریان رسانه ای ایجاد شده، شاهد آغاز فروش این کراس اوور همراه با یک محصول دیگر از برند جنسیس هستیم. این محصول که پیشتر عرضه آن اعلام نشده بود، همان سدان G80 است.
قیمت محصولات عرضه شده در طرح فروش هرمس خودرو برای تیر 1405
براساس اعلام عاملیت های هرمس خودرو، جنسیس GV70، سی و هشت میلیارد تومان و جنسیس G80، چهل و هشت میلیارد تومان قیمت گذاری شده اند. نکته عجیب این است که هیوندای پالیسید با مشخصات فنی یکسان با GV70 اما با ابعاد به مراتب بزرگتر، حدود ۳ میلیارد ارزانتر بوده و ۳۵ میلیارد تومان قیمت گذاری شده است!
در جدول زیر قیمت سه مدل عرضه شده در طرح فروش هرمس خودرو برای تیر 1405 را میبینید:
| خودرو | قیمت |
| هیوندای پالیسید | ۳۵ میلیارد تومان |
| جنسیس GV70 | ۳۸ میلیارد تومان |
| جنسیس G80 | ۴۸ میلیارد تومان |
