گزارش فرمول یک چین 2026؛ پیروزی باورنکردنی کیمی آنتونلی و مرسدس

به گزارش اتونیوز به نقل از خبرگزاری پدال، شاهکار توتو ولف با استخدام یک راننده‌ی ۱۷ ساله در سال ۲۰۲۵ حالا در فصل ۲۰۲۶ فرمول یک به موفقیت تمام عیار تبدیل شده است. جایزه بزرگ شانگهای، برای اولین‌بار کیمی آنتونلی جوان را به سکوی اول رساند؛ درحالی‌که او در مسابقه‌ی قبلی دوم شده بود. جورج راسل که رقابت ابتدای فصل در مبلورن را با پیروزی تمام کرده بود هم جایزه بزرگ شانگهای را با رتبه‌ی دوم تمام کرد. این نتایج، بازگشت تیم مرسدس به روزهای رویایی را نشان می‌دهد.

آنتونلی حتی در تعیین خط هم به موفقیت رسید و مسابقه‌ی اصلی را جلوتر از دیگران آغاز کرد. جورج راسل و لوئیز همیلتون راننده‌ی فراری نیز، خطوط دوم و سوم تعیین خط را داشتند که البته در انتهای مسابقه نهایی نیز تکرار شد. در اسپرینت، جورج راسل اول، آنتونلی دوم و لاندو نوریس سوم شده بود.

جایزه بزرگ شانگهای ۲۰۲۶

رقابت اصلی در جایزه بزرگ شانگهای ۲۰۲۶ فاجعه برای مکلارن بود. تیمی که سال ۲۰۲۵ را با موفقیت به پایان رساند و قهرمانی راننده‌ی اول را همراه با جایگاه نخست سازندگان جشن گرفت، در فرمول یک چین، بدون استارت حذف شد. با این شرایط، لاندو نوریس و اسکار پیاستری در انتهای جدول جایزه بزرگ شانگهای جای گرفتند و امتیازی کسب نکردند. مکس وستپن، فرناندو آلونسو و لنس استرول هم مسابقه را به پایان نرساندند. حالا رقابت بالای جدول بین رقبای سنتی، مسدس و فراری است.

به لطف پیروزی جورج راسل در جایزه بزرگ مبلورن و رتبه‌ی دومی برای کیمی آنتونلی، حالا نه‌تنها مرسدس صدرنشین جدول سازندگان ۲۰۲۶ است، بلکه هر دو راننده‌ی این تیم نیز رتبه‌های برتر را در گروه رانندگان دارند. بعد از جورج راسل و کیمی آنتونلی، لوئیس همیتون و چارلز لکلرک در جدول فصل ۲۰۲۶ دیده می‌شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا